NY OPEL ASTRA

14 oktober 2021

Frit valg: Astra som en yderst effektiv plug-in hybrid og med forbrændingsmotorer

Smart: Med digitalt Pure Panel og Intelli-Lux LED ® Pixel-lys

Med sit dristige og rene design samt innovative topteknologier åbner den helt nye Astra en ny æra. 

Talrige state-of-the-art assistentsystemer som f.eks. Advarsel om kollisioner med automatisk nødbremse, registrering af fodgængere, advarsel om afvigelse af vognbane, genkendelse af hastighedsskilt eller døsighed er standardudstyr i hver version.

Motorernes ydeevne på indgangsniveauet leveres af 1,2-liters, tre-cylindret turbo, benzinmotor med direkte indsprøjtning (81 kW/110 hk) med seks-trins manuel gearkasse (kombineret brændstofforbrug ifølge WLTP1 : 5,5-5,4 l/100 km, 126-123 g/km CO 2 ).

Fra kr. 289.990,-

Til dem, der foretrækker at køre elektrisk i den nye Astra, finder også det rigtige tilbud lige fra markedsstart.

For første gang fås Astra nu også i en elektrisk version. Kunder vil kunne køre Astra Hybrid. Meget kraft med maksimal effektivitet er garanteret: Hybriden leverer et systemeffekt på 133 kW/180 hk og et kraftfuldt 360 Newtonmeter maksimalt drejningsmoment (WLTP 1 kombineret brændstofforbrug: 1,1-1,0 l/100 km, CO 2 -emissioner 26 -22 g/km). 

I ren elektrisk tilstand kan den nye Astra Hybrid køre op til 60 km (WLTP 2) på ren strøm. Toppen af ​​serien bliver derefter top-of-the-line hybrid med en imponerende 165 kW/225 hk systemeffekt (WLTP 1 kombineret brændstofforbrug: 1,4-1,1 l/100 km, CO 2 -emissioner 31-24 g/ km). 

Fra begyndelsen af ​​2023 vil den batterielektriske Opel Astra-e fuldføre drevporteføljen.

Opmærksomhed på detaljer: Nye Astra kombinerer fedt design med topteknologier

Den nye Opel Astra er en designerklæring for Opel brandet. Dynamisk som aldrig før, med blanke, stramme overflader, fjernelse af overflødige elementer og med den nye front - Opel Vizor.

Den nye model er udviklet med kærlighed og dedikation ned til mindste detalje.

Den nye Astra giver også en klar erklæring med de teknologier og assistance systemer, den bringer til den kompakte klasse. Innovationer, som kunderne ellers kun kender til fra biler i et højere segmenter. 

Et højdepunkt i den omfattende portefølje er den nyeste version af det adaptive, blændfrie Intelli-Lux LED ® Pixel-lys. Systemet kommer direkte fra Opels flagskib Insignia og er med 168 LED -elementer førende i den kompakte og mellemstore klasse.

Der er sket et spring i tiden i det indre af den nye generation Astra. Med det fuldt digitale Pure Panel sendes analoge kommer instrumenter til at tilhøre historien.

I stedet giver den nye human-machine-interface (HMI) med frisk, moderne grafik kunderne en ren, mere intuitiv oplevelse. 

Betjeningen sker via en ekstra bred berøringsskærm, ligesom en smartphone. Derudover kan vigtige indstillinger som f.eks. Klimakontrol stadig vælges direkte via blot nogle få kontakter. Aldrig før har en Opel været så intuitiv og let at betjene som den nye Astra.

Den enestående siddekomfort i den nye model i kompakt klasse er også typisk for Opel. Forsæderne, der er udviklet internt, er AGR-certificeret (Aktion Gesunder Rücken eV) med eksemplarisk ergonomi, især på lange rejser. chaufføren understøttes af valgfrie state-of-the-art assistance-systemer lige fra head-up displayet-til 360-graders visning kaldet Intelli-Vision.

Den slanke Opel Astra femdørs begynder at rulle ud til de første kunder i begyndelsen af ​​2022. Den sporty og elegante Opel Astra Sports Tourer-stationcar følger snart.