NY OPEL GRANDLAND

25 oktober 2021

EN SUVERÆN SUV

Glem alt, hvad du troede, du vidste om SUV-kategorien. Den nye Opel Grandland løfter sig over standarden med klasseledende funktioner, innovativ teknologi samt flere versioner med forskellige drivsystemer, inklusiv en plug-in hybrid med 300 hk og firehjulstræk. Hertil kommer et både stilsikkert og dristigt design, der straks fanger blikket.

HELT NY GRANDLAND PLUG-IN HYBRID
FÅS FOR KUN 349.990 KR.

STILSIKKERT OG DRISTIGT DESIGN 

Den nye Opel Grandland er vores mest banebrydende SUV til dato. Dristigt design kombineres med stilsikkert udtryk og tysk præcisionsarbejde. Den nye, ikoniske Vizor-front bekræfter, at den nye Grandland er en SUV i absolut særklasse.

KRAFTFULD OG SPARSOMMELIG

Den nye Opel Grandland har meget mere at byde på end et spændende look. Uanset om valget falder på en version med plug-in hybrid eller dieselmotor, får du teknologi af nyeste generation og en bil, der er både kraftfuld og økonomisk.

TEKNOLOGI GIVER TRYGHED

Vores ambition var ikke blot at skabe den mest dristige SUV i klassen – den skulle også være sikker. To nye innovationer bekræfter bilens høje sikkerhedsniveau: Active Drive Assist kombinerer adaptiv fartpilot og aktiv køreassistent og bringer dig derved et skridt tættere på en selvkørende bil, ligesom motorvejskørsel er langt mere afslappet og behagelig.

INDBYDENDE OG INNOVATIV

Den nye Grandland er udstyret med Opels digitale Pure Panel cockpit, der ikke kun fungerer som bilens "kontrolcenter", men også skærper førerens fokus på vejen ved kun at vise de vigtigste oplysninger. Den innovative instrumentering kombineret med nyt interiørdesign med prisvindende ergonomiske sæder løfter køreoplevelsen til nye højder.