🏆NY HÆDER TIL DEN NYE OPEL ASTRA

08 november 2022

Den nye Opel Astra er blevet kåret til " Årets tyske kompaktbil 2023 "
Den uafhængige ekspertjury for " German Car Awards " valgte den nye generation af Astra og Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid som den bedste kompaktklassebil i Tyskland, langt foran konkurrenterne i dette segment.

Innovative sikkerhedsteknologier, som Opel gør overkommelige for en bred vifte af købere i kompaktklassen med den nye Astra, overbeviste panelet af 27 bileksperter og journalister lige så meget som det brede udvalg af drivlinjer, inklusive den elektrificerede plug-in hybrid. Juryen roste også det iøjnefaldende, progressive design sammen med køreglæden og værdien for pengene, som Astra tilbyder.

Under omfattende testkørsler tog dommerne et nærmere kig på den nye Opel Astra.
Brugervenlighed, komfort og mange andre aspekter blev overvejet. Discipliner, hvor den seneste generation af kompaktklassens bestseller er helt i top.
Med en systemeffekt på 133 kW/180 hk og et stærkt drejningsmoment på 360 Newtonmeter byder den elektrificerede Astra plug-in hybrid på ren køreglæde (WLTP brændstofforbrug: 1,1-1,0 l/100 km, CO 2 -emission 24-23 g/km; begge kombineret). Den femdørs accelererer fra nul til 100 km/t på kun 7,6 sekunder.

Med avancerede teknologier såsom de adaptive, blændfri Intelli-Lux LED ® Pixel Light - forlygter med i alt 168 LED-elementer gør kørslen mere behagelig og sikker, især i årets mørkere måneder. De AGR-certificerede (Aktion Gesunder Rücken eV) ergonomiske sæder til fører og forsædepassager, for eksempel i Alcantara, sikrer top rejsekomfort.

Vi siger tillykke til Opel Astra med den nyeste udmærkelse.