Henrik Wessel AS App – Core Passion for Customers, Cars & Care

Du får adgang til alle up-to-date nyheder og informationer om Henrik Wessel AS forhandler og service/skadesværksted for Peugeot i Storkøbenhavn. Fra Dragør i syd – Over Kgs. Lyngby - til Nordsjælland. Vores App gør tingene let tilgængelige for bilister på farten!

- Kontakt os

- Find vej ud til vores afdelinger

- Indtast oplysninger på din bil og gem dem

- Book en tid på værksted

- Se vores nye og brugte køretøjer

- Se vores videoer på Youtube

- Følg os på Facebook

- Find de billigste priser på benzin i nærheden af dig

- Bliv VIP kunde

- Brug parkeringshjælpen til, at finde hurtigt tilbage til din bil og i rette tid

- Find den billigste benzin eller diesel i nærheden af dig

- Modtag nyheder og de bedste tilbud på farten

App’en gør det kort sagt praktisk for dig på farten! Henrik Wessel AS er en familie med 130 ansatte, der hver især gør sit bedste for, at kunne levere den bedste service til vores mange kunder. I over 40 år har vi tilbudt et stort udvalg af nye og brugte køretøjer i høj kvalitet og med tillidsfuld service.

Ud over vores omfattende udvalg af køretøjer, er vi også hjemsted for et FLEET TEAM af eksperter fra alle vores 3 butikker. Vores FLEET TEAM er eksperter i erhvervsleasing og finansiering, plus - de arbejder sammen med større eller mindre finansieringspartnere, forsikrings - og leasingselskaber.

Hos Henrik Wessel AS bliver du mødt af vores passion for nærhed, biler, samt et professionelt personale som vil sikre, at du altid får det perfekte køretøj til din livsstil ... Selv om søndagen

PEUGEOT APPS

MYPEUGEOT APP

ALT HVAD DU BEHØVER AT VIDE OM DIN PEUGEOT

Med MYPEUGEOT App'en kan du bla. få informationer om

  • SERVICEEFTERSYN
  • DIN BIL INFORMATIONER
  • ADMINISTRER DIN KØRSEL
  • KØRSELSØKONOMI

NEM OPSÆTNING

Få adgang til alt hvad du behøver at vide om din Peugeot via din smartphone takket være vores gratis MyPeugeot app.

For at nyde godt af disse fordele skal du blot downloade MyPeugeot appen til din iOS- (iPhone) eller Android-smartphone. For at komme i gang med at bruge appen har du behov for din bils VIN/stelnummer samt en gyldig emailadresse. Herefter kan du forbinde din smartphone og bil via bluetooth og appen vil modtage data direkte fra bilen.

Når du afslutter en tur sender din bil data til MyPeugeot appen. Disse data indeholder b.la. brændstofforbrug, eventuelle tekniske advarsler, vedligeholdelses- eller serviceadvarsler og lignende nyttige oplysninger. MyPeugeot appen kan også gemme din bil placering så du kan huske hvor du parkerede og ikke mindst hjælpe dig med at finde tilbage til bilen når du er klar til at vende hjem.

Funktionerne i appen varierer afhængigt af din bils tilslutning og kompatibilitet.

ADMINISTRER DIN KØRSEL

Du finder alle detaljer om dine køreture med et enkelt klik. Med adgangen til sektionen ”Kørsel” kan du få et overblik over dine køreture – alle eller i en bestemt periode. Til hver køretur kan du få oplysninger om turens varighed, afstand, gennemsnitlig hastighed, brændstofforbrug og omkostningerne for den pågældende tur.

For nemmere overblik over din køretur kan du oprette kategorier som tilføjes de enkelte ture. Det vil således efterfølgende være muligt at skelne mellem om den pågældende tur var arbejdsrelateret*, privat kørsel eller måske kategoriseret helt anderledes ud fra dine egne ønsker.

*De overførte ture og geolokation kan i tilfælde indeholde mindre præcis data eller mangler. De overførte data, anbefaler vi derfor, ikke anvendes til den endelige opgørelser.

SÅDAN KOBLER DU MYPEUGEOT APP'EN TIL DIN BIL*

 

*Til 208/2008/3008/5008/308/508 biler udstyret med "RT6" navigationssystem eller "SMEG". Kræver kompatibel smartphone med iOS 8 eller nyere, Android 4 eller nyere.

SCAN MY PEUGEOT

Din instruktionsbog på telefonen - hurtigt og bekvemt

Med denne app kan du hurtigt få svar på hvordan tingene virker, eller hvordan betjening af bilen fungere

Du kan fortage alm. søgning, eller benytte telefonens kamera til at finde svarene.