11 februar 2021

ER UHELDET UDE?

HENRIK WESSEL AS SKADESCENTER & PLADEVÆRKSTED

Hos Henrik Wessel AS har vi 3 store professionelle skadescentre / pladeværksteder, der hjælper dig på vej uanset om der er tale om stenslag, buler eller større skader på din bil.

Valg af værksted er dit valg, ikke selskabet

Dit forsikrings­selskab kan have en mening, men du tager beslutningen. Forsikringen dækker uanset dit valg.
Og hvorfor skulle din bil ikke forblive original?

Vi hjælper dig hele vejen, når skaden er sket. Herefter hjælper vi eller dit forsikringsselskab med transport til nærmeste skadecenter, hvis din bil ikke kan køre. Vi kalder Vejhjælp, det er gratis og kræver bare en vis loyalitet. På skadescenteret hjælper vi også gerne med skadesanmeldelse og kontakt til taksator. Ved de fleste skader kan vi stille en gratis lånebil til rådighed for dig i reparationsperioden.

Vi er specialister i din bil

Vi er specialister og arbejder efter importørernes særlige krav ved skader. Din bil skal bringes i samme sikre stand som før skaden. De fleste værksteder kan oprette skadede biler, men vælg det værksted, som du har tillid til kan oprette din bil, så den får samme stand som før – ikke mindst sikkerhedsmæssigt.

Bliver en bil ikke oprettet korrekt evt. efter forældede retningslinjer, så kan indtrængningsdybden – dvs. bilens bule – ved evt. kommende påkørsler forøges markant.

Værkstedsvalget efter uheld er dit.

Kontakt en af vore 3 skadescenter i dag eller ring på

tlf: 4444 9999