Henrik Wessel AS, Københavns stærkeste forhandler

Henrik Wessel AS, Københavns stærkeste forhandler

Henrik Wessel AS er et firma som strækker sig mere end 40 år tilbage i tiden og som blev stiftet helt tilbage i 1976.

Firmaet blev i sin tid stiftet af Peter Lindal, men blev senere, i 1998, overtaget i et naturligt generationsskifte af Henrik Wessel. I januar 2008 købte Henrik Wessel AS Peugeot forhandlingen på Østerbro og pr. 1. januar 2011 har Henrik Wessel AS føjet Peugeot i Kgs. Lyngby til porteføljen.

Henrik Wessel AS var indtil 2019 autoriseret MONO Peugeot forhandler af personbiler og varebiler med tilhørende service og skadescentre. Autoriserede værksteder for Peugeot. Herefter kom Opel til.

I 2019 tilføjede koncernen endnu et mærke til koncernen med autoriseret Opel forhandling og værksteder på Østerbro og i Kgs. Lyngby. I 2020 har vi overtaget Opel forhandlingen på Amager og kan nu tilbyde autoriseret salg og service af Opel brandet i alle butikker.

Virksomheden, er efter Østerbro medio 2023 blev fusioneret ind i butikken i Kgs. Lyngby, i dag beliggende 2 steder i Storkøbenhavn som alle er strategisk placeret så de dækker fra Dragør i syd, tværs gennem København, over Kgs. Lyngby til Rungsted i nord. Forretningerne ligger strategisk og logisk placeret i vækstområderne Tårnby/ Ørestaden på Amager samt centralt ved motorvejen og Klampenborgvej/ Jægersborgvej - Firskovvej i Kgs. Lyngby.

I 2016 åbnede vi en hel unik erhvervsafdeling som dækker alle butikker og som inkluderer et setup med Peugeot Professional & Opel erhvervscenter.

Med afdelingen forsøger vi at tilpasse os erhvervslivets ønsker og qua vi dækker hele Storkøbenhavn og samarbejder med kommuner, leasingselskaber samt finansieringsselskaber og kan vi levere både til den mindre - men også den store samarbejdspartner med stor erfaring

Vores Pay-Off er et officielt registreret varemærke ® som gælder for alle vores ansatte, vores måde at være på, tonen og den måde hvorpå vi agerer i vores butikker; der lyder "Passionate People"®

Netop engagement, anciennitet, kvalitet samt kundeservice er en del af vores bærende kultur. Det er vores DNA samt hele omdrejningspunktet for vores forretningsfilosofi. Vi VIL levere et "10"'tal hver gang.

Selskabet er desuden forhandler af en række produkter med tilknytning til transportbranchen & Marine, herunder erhvervscenter, klargøring, lufthavnsservice, leasing og finansiering. Peugeot & Opel forretningen er blandt Danmarks største og dækker hele Storkøbenhavn.

Henrik Wessel AS ledes til dagligt af Koncernansvarlig & COO Lena Mortensen. Lena Mortensen har haft ansvaret og opgaven gennem de sidste 29 år og er et kendt og vellidt ansigt blandt kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

Mvh Henrik Wessel, 2023

Troværdighed
Service
Gode priser
Stort udvalg