Henrik Wessel AS, Københavns stærkeste forhandler

Henrik Wessel AS er et firma som strækker sig mere end 40 år tilbage i tiden og som blev stiftet helt tilbage i 1976.Firmaet blev i sin tid stiftet af Peter Lindal, men blev senere, i 1998, overtaget i et naturligt generationsskifte af Henrik Wessel. I januar 2008 købte Henrik Wessel AS Peugeot forhandlingen på Østerbro og pr. 1. januar 2011 har Henrik Wessel AS føjet Peugeot i Kgs. Lyngby til porteføljen.Henrik Wessel AS var indtil 2019 autoriseret MONO Peugeot forhandler af personbiler og varebiler med tilhørende service og skadescentre – autoriserede værksteder for Peugeot. Fra fra 1. halvår 2019 tilføjer koncernen endnu et mærke til koncernen med en autoriseret Opel forhandling på Østerbro samt i Kgs. Lyngby.

Virksomheden er beliggende 3 steder i Storkøbenhavn som alle er strategisk placeret så de dækker fra Dragør i syd, tværs gennem København, over Kgs. Lyngby til Rungsted i nord. Forretningerne ligger strategisk og logisk placeret i vækstområderne Tårnby/ Ørestaden på Amager, tæt ved det nye område i Nordhavnen på Østerbro og centralt ved motorvejen på Firskovvej i Kgs. Lyngby.

I 2016 åbnede vi en hel unik erhvervsafdeling som dækker alle 3 butikker. Med afdelingen forsøger vi at tilpasse os erhvervslivets ønsker og qua vi dækker hele Storkøbenhavn og samarbejder med alle de store leasingselskaber samt finansieringsselskaber, kan vi levere både til den mindre - men også den store samarbejdspartner. Hvad enten kunden ønsker dialogen i butikken eller på firmaets adresse. 
”Vi har samtidig et Pay-off og et registreret varemærke for vores ansatte og butikker, der hedder ”Passionate People”.

Netop engagement, kvalitet samt kundeservice er en del af vores bærende kultur, vores DNA og hele omdrejningspunktet hos os. 
Selskabet er desuden forhandler af en række produkter med tilknytning til transportbranchen, herunder erhvervscenter, klargøring, lufthavnsservice, leasing og finansiering. Peugeot forretningen er blandt Danmarks største og dækker hele Storkøbenhavn 

Troværdighed
Service
Gode priser
Stort udvalg

Test banner - Tryk OK

OK