OPDATERING AF SOFTWARE OG KORT


HVORFOR BØR MAN OPDATERE SIT KORT OG SYSTEM?

Nye veje kommer til, nogle sløjfes, andre får nye navne, veje bliver til gågader osv. Man kan støde på flere udfordringer når man er på farten som kan føre til forlængede rejsetider eller ligenende. Med et opdateret kort kan du komme disse forhindringer i forkøbet og gøre turen til en leg.

Få mest muligt ud af dit navigationssystem ved at opdatere det jævnligt. På den måde vil turene blive lettere og du vil spare både tid og kilometer. Her på siden har vi gjort det nemt at undersøge om der er tilgængelige opdateringer til netop dit system.

Connected services online tjenester til din Peugeot TomTom navigation

Bevar forbindelsen og kør sikkert med Connected services til dit indbyggede navigations anlæg.

ONLINE 3D NAVIGATION
Alle Peugeot biler som er udstyret med TomTom 3D navigationssystemet kan nu gå online og få realtime informationer om:

  • Real time trafikmeldinger
  • Parkeringspriser og ledige parkeringspladser
  • Vejrudsigten på din rute
  • Stemmestyring
  • Brændstofpriser og tankstationer
  • Hurtig søgning af adresser og interessepunkter (POI)

For at aktivere ovennævnte tjenester, skal man logge på, oprette en konto og følge vejledningen. Tjenesten er gratis i 3 år,

Følg aktiveringsvideoerne nøje – de er nemme at gå til... Link længere ned på denne side

 

Aktiveringsproceduren og brugen af TomTom Traffic kan, afhængig af udstyr, kræve at kunden gør brug af datadeling via sin smartphone. Dette er fordi at biler med navigation, som ikke er styret med et BTA modul (selvstændig telematikboks), har brug for opkobling til et netværk for at kunne hente livedata om trafik etc. NB. Hvis bilen har SOS/ASSISTANCEOPKALD, så har den BTA modul.

iPhone og Android integration

Apple CarPlay™

Hvis du anvender iPhone sammen med Apple CarPlay™ kan du på intuitiv vis foretage og besvare telefonopkald, lytte til musik, styre navigation og SMS ved hjælp af din stemme eller bilens touch-skærm.

Uden at fjerne fokus fra vejen og trafikken aktiveres Siri stemmegenkendelse ved at holde knappen til stemmestyring nede. Denne er typisk placeret under rattet.

Via Siri talegenkendelse vil du få adgang til dine kontakter, kunne foretage opkald og lytte til og diktere dine beskeder. Alt sammen uden at kigge på din iPhone eller fjerne blikket fra vejen og trafikken.

Siri talegenkendelse kan også styre din navigation via Maps/Kort og lede dig gennem ruten samtidig med at der tages hensyn til trafikforholdene. Du vil desuden blive informeret om ankomsttider og lignende information.

Flere musik apps, såsom Spotify og Stitcher, er desuden kompatible med Apple CarPlay™.

Android Auto™

For at anvende Android Auto™ skal du have en bil som understøtter og er kompatibel med Android Auto™. Desuden skal du have en smartphone der kører Android 5.0 (Lollipop) eller nyere.

Da Android Auto ikke er officielt lanceret i Danmark, bliver du nødt til at installere det via en hjemmeside og ikke gennem Google Play, som du gør med andre apps. Dermed skal du acceptere, at du installerer en app fra nettet, der ikke er godkendt af Google. Det er vores erfaring, at der ikke er sikkerhedsmæssige problemer med denne app, og at du trygt kan bruge den. 

 

  1. Det mest sikre er at gå ind på hjemmesiden apkmirror.com og søge efter „Android Auto“.
  2. Herefter skal du vælge den version, der passer til din mobiltelefon. Der ligger p.t. tre udgaver, og du må prøve dig frem. Din Android-mobil skal mindst have systemversion 5.0, for at det virker.
  3. Da appen ikke ligger i Google Play, skal du løbende tjekke på apkmirror.com, om der er opdateringer. I 2018 kom der 10 opdateringer, der gav flere funktioner, så man skal forbi fra tid til anden. Det kan også ske, at en systemopdatering gør, at appen ikke virker. Igen skal man blot forbi hjemmesiden og hente seneste version

MirrorLink®

Med Mirror Screen har du dine foretrukne apps lige ved hånden – selv når du kører bil.
Når du anvender Mirror Screen får du vist dine apps på bilens touch-skærm på samme måde som de bliver vist på telefonens. Dette gør dine apps mere synlige, lettere tilgængelige og giver dig mulighed for sikker betjening via tale- og touch-styring – uden at fjerne opmærksomheden fra vejen og trafikken.

MirrorLink® giver dig mulighed for at anvende og betjene apps* som er installeret på din smartphone** nemt og sikkert via din bils touch-skærm gennem en brugergrænseflade som er designet til netop dette formål. Heraf kan nævnes navigation, musik, telefon osv.

Anvendte kompatible apps afvikles på din smartphone men vises på bilen indbyggede touch-skærm. Det samme gør sig gældene med lyden som bliver afspillet via bilens indbyggede lydsystem. Kendetegnet ved de kompatible apps er at de afvikles i et format som er designet til brug under kørsel så du kan betjene dem mere sikkert.


*Hvis installerede apps er kompatible
**Hvis pågældende smartphone er kompatibel

OPDATERING AF SOFTWARE OG KORT PEUGEOT OPEL