PEUGEOT 2008


Start året med et stærkt køb på den nye Peugeot 2008 SUV, som er skarpere med mere elegance og personlighed end nogensinde.

Den markante SUV redefinerer sin klasse og kombinerer årtiers ekspertise og passion med teknologi, design og kvalitet i særklasse.

Velkommen

 BENZIN/DIESEL
 100% EL

PEUGEOT BENZINBILER

 

Peugeot ACTIVE

PureTech 100

 fra 199.990 kr.

 

 18,5 km/l. CO2 123 g/km. Halvårlig grøn ejerafgift 600 kr. Bilen er vist med metallak mod merpris. Prisen gælder 02.01.24 - 31.01.24, eller så længe lager haves. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl.

BLACK  UDSTYR INKLUDERER

Aircondition

Fartpilot

7" touchskærm

El-ruder, for og bag

Eco LED forlygter

- og meget mere

- og meget mere

Det oplyste brændstofforbrug og CO2 tal kan ændres uden varsel, som følge af mindre tekniske ændringer fra producenten, ændret homologering pba. nye testresultater, samt tilkøb af fabriksmonteret ekstraudstyr. En ændret CO2 udledning kan medføre ændring af registreringsafgiften, og dermed bilens pris ift. det oplyste i prislisten. Forbrugstal, energiklasse og vejl. udsalgspriser er opgivet efter WLTP-forbrug. Grøn ejerafgift er opgivet efter WLTP CO2-udledning. Grøn ejerafgift er halvårlig. Det i praksis oplevede brændstofforbrug afhænger derudover også af køremåde og andre faktorer, hvorfor det kan afvige fra det oplyste. Peugeot forbeholder sig retten til at ændre modelprogrammet, priser, tekniske specifikationer og udstyrsdetaljer uden forudgående varsel. Yderligere tages der forbehold for trykfejl, og at leverandøren er uden forpligtigelse i tilfælde af at leverandøren ikke kan levere i overensstemmelse med de specificerede specifikationer og udstyr. Grøn ejerafgift er halvårlig. * Kampagnen gælder kun for forhandlernes lagerbiler så længe lager haves.

18,4 km/l. CO2 124 g/km. (Jf. WLTP).

Halvårlig grøn ejerafgift 600 kr. Bilen er vist med 17” Diamond Alufælge  som ekstraudstyr.
Prisen gælder kun et begrænset antal biler, og så længe lager haves..

ACTIVE INKLUDERER

7" touchskærm

Apple Carplay / Android Auto

Active Safety Brake

Aircondition

LED-kørelys

Sædevarme

Peugeot i-Cockpit ®

- og meget mere

- og meget mere

A+ 18,5 km/l. CO2  136 g/km. (Jf. WLTP). Bilen er vist med ekstraudstyr. Prisen er ekskl. metallak. Tilbuddet gælder så længe lager haves. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt tastefejl..

BOOK EN PRØVETUR

PEUGEOT e-SELECTION - Elbiler til hurtig levering


Flere brancher oplever store udfordringer med både produktion og levering, men hos Peugeot har vi netop nu et flot udvalg af elbiler på lager. Alle byder de på design, kvalitet og teknologi i særklasse – og fås til hurtig levering. Oplev e-Selection-modellerne hos Henrik Wessel AS


100% ELEKTRISK KØREGLÆDE OG EN NY FORBEDRET RÆKKEVIDDE
e-208 har fået ny øget rækkevidde, som lader dig køre 362 km på en opladning.


Oplev bilens lynhurtige acceleration, støjsvage kørsel og de lave driftsomkostninger.
Du har frihed til at køre både korte og lange ture med det store batteri, og den hurtige opladning gør, at du hurtigt er videre på farten.

VÆLG MELLEM TO UDSTYRSVARIANTER

PEUGEOT E-2008 BLACK PREMIUM 

Peugeot e-2008 ACTIVE leveres med en omfattende udstyrspakke, som bidrager til de suveræne køreoplevelser: Bl.a. LED-forlygter og sikkerhedsfeatures som regn- og lyssensor, Apple CarPlay/Android Auto, multifunktionelt læderrat og meget mere standard på denne eksklusive favorit. 

 

BLACK PREMIUM

309.990 KR.

 

 GT UDSTYR INKLUDERER

Automatgear

Peugeot i-Cockpit ® 

Alcantara sæder

17" aluminiumsfælge

Parkeringssensor, for og bag + 180° bakkamera

10" Touchskærm

LED-kørelys- og meget mere

 

Forbrug*: 159 Wh/km. Rækkevidde*: 403 km. Halvårlig grøn ejerafgift: 370,-. Opladningstid under optimale ladeforhold v/normalopladning 0-100%: 4 t 40 min., max. ladeeffekt (11 kW); v/hurtig-/lynopladning 0-80%: 30 min., max. ladeeffekt på 100 kW.  Bilen er CO2-neutral under kørsel, men det endelige udslip afhænger af strøm- og energiforbrug. Bilen er vist med metallak mod merpris. *Påvirkes bl.a. af kørestil, hastighed, vejr og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Prisen gælder så længe lager haves.


INSTALLATION AF LADEBOKS FRA CLEVER

Start hver dag med en fuldt opladet Peugeot e-208. Du får en ladeboks fra Clever installeret gratis hjemme hos dig, når du køber en Peugeot e-208.

 Clever One m. gratis installeret ladeboks

Opladning når det passer dig – derhjemme, på arbejdet, på indkøbsturen eller på Danmarks største ladenetværk.
 

Abonnementspris: 799 kr. pr. md + evt. energitillæg*

Installation af ladeboks hjemme: 0 kr. (værdi: 2.499 kr.)

 

Tilbuddet gælder fra 02.10.2023 - 31.12 2023. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave-eller stilladsarbejde.

Abonnementet: Udbydes af Clever A/S. Læs mere på clever.dk/vilkaar.

Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg.

Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. md. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.

Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave-eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation

Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg